Budskap lördag 9/1 och söndag 10/1 ❤️

0
Morgon sol

Att våga ta steget kan vara ett stort steg. Även om steget är litet, vi ser saker olika. Vi känner saker olika, tänk på det.
När det är dags att ta steget, så känner du inom hela dig. Och känslan kan te sig olika. Någon kan känna extrem rastlöshet, medan någon annan känner väldigt lugn inom sig. Känslan blir trygg. Vila i din känsla och gå tbx om du börjar känna tveksamhet, rädslor kan komma in och försöka styra.

Lånad bild

I helgen har jag tänkt att vara ute och gå i skogen. Vi har äntligen fått lite kyla även i Skåne. Lite vitt på marken har det också blivit. Lyser upp så vackert i naturen. Det känns när man är ute (har skogen som granne) att naturen är i vila. Och jag tänker precis som naturen, vi vilar ett tag till. Innan ljuset och våren gör entré. Så ta januari och februari som vila efter jul och nyår, ladda inför ljuset och våren.

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Kram Nettan ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke