Tillåt dig ❤️ är budskapet från universum 🔮

0

Något som jag hör väldigt lite av är att tillåta sig, tex tillåta sig vara ledig, tillåta sig vila tom att tillåta sig att vara sjuk. Hur många gånger har man inte träffat kollegor el vänner, som är så pass dåliga att dem verkligen mått bäst av att vara hemma. Vila och återhämta sig i sin takt, istället för att tänka på vad dem inte hinner på jobbet osv. Du är ersättlig, det finns andra som kan fixa jobbet. Annars får det vänta…

Tillåt dig att vila, våga vara snäll mot dig själv. Tänk att du står dig själv närmast ❤️

Universum har ditt livspuzzel, dem låter dina saker ske utifrån en mening. Det visar sig längre fram. Så tillåt dig saker ske som är meningen ska ske, jobba inte emot. Det kan vara större saker men även mindre saker. Varför mötte jag just den personen nu? Varför skulle X bli sjuk just idag? Varför skulle det samtalet komma nu? Ja du känner säker igen det det jag skriver…. Universum vet varför och det räcker för mig 🙏😇🔮

Nu är jag snart klar med min beställning av 2 par raggsockor. Efter det så ska jag arbeta med dotterns raggsockar och halvvantar. Hon älskar att gå i halvvantar på sina hundpromenader. Det är skönt att ha fingrarna varma, samtidigt som man ger belöning. Man har en bra känsla i kopplet också. Raggsockar kan man använda året om, så himla skönt en ruggig sommardag tex.

Man kan beställa matchande vantar och raggsockar. Nettans Mediala Hantverk FB och Instagram ❤️

I helgen har jag fått hjälp av dottern att fixa till mitt arbetsrum. Så glad och tacksam. Tänk vad fint det kan bli av gratis material. Alltså av saker som jag har hemma… Ni ska få se bilder 👌

Mandala målningar gjorda av dottern ❤️
Valpen är 3mån nu ❤️🐾

Tintin fyllde 3månader i söndags och han växer så det knakar.

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ♥️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke