Samklang med universum och budskap ❤️🙏😇🧘‍♀️

2

Att leva i samklang med universum är något jag är väldigt tacksam för. Jag känner och ser och hör mina guider och änglar. Jag hör dem små budskap el ser det dem visar mig, hjälper mig framåt. Jag har under min tid på jorden försökt att förstå att det är normalt. Nu känner jag att mitt liv är normalt, så här är det att leva med öppna sinnen. Klart seende, jag har alltid sett känt och hört livet utanför jorden. Jag har under mina år gått olika kurser och fått förståelse att det är normalt. Det är precis som det ska vara, så tacksam för min insikt. Har liksom fått inre ro. Så med mitt klara seende så hjälper jag dig. Jag kanaliserar alltid men kan använda mina tarotkort som förstärkning om man är intresserad av ett specifikt område…

Jag ber om budskap framåt, då får jag till mig direkt. Ha tillit och känn tillit till det som du känner och kommer till dig. Du kan varje dag hitta din stund att lyssna inåt. Känn inåt vad du får till dig… Tänk på att vara sann mot dig själv ❤️

Jag och Tintin har tränat lite på att gå i koppel, vi har åkt bilen och vi tränat på sitt, ligg och inkallning.
Jag arbetar med min beställning, som är klar i dag el morgon. Beroende på hur mkt valpen tillåter mig arbeta ❤️

Duktig kille ❤️

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️🧘‍♀️🙏

Varm kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Birgitta den

    Ja så är det ju, “att lita på” är ett måste för att komma framåt🙏♥️🍀ha det gott med lille vovven🤗

    • nettansoppnasinne den

      Tack snälla 🙏❤️

Lämna en tanke