Samklang med universum!

0

Hej alla underbara läsare! Tack för alla fina kommentarer, Tack för att du läser min blogg. Jag har under veckan som gått fått till mig budskap, som jag vill dela med mig av. Att få saker till mig från universum, när jag virkar el är ute i vår trädgård. Är för mig helt normalt. Jag känner mig jordad med moder jord när jag är ute o vårdar henne. För hur liten el stor din trädgård är, så hjäps vi alla jordbor åt att vårda henne väl. För nu är det framåt vi ska tillsammans, tänka mer på allt vackert hon ger oss. Villkorslös kärlek, hur dumma vi än är. Så bidrar hon bara med kärlek.

Tomatplantor
Luktärtor

När jag handarbetar som är mitt hantverk, så hamnar jag i ett inre lugn. En lättare meditation, avslappnat tillstånd. Då kommer universum till mig med olika saker.

Budskap!!

Det budskap som kom igår var “Släpp taget om det du inte kan påverka eller förändra”. Gäller människor omkring dig el situation.

Idag fick jag “be om hjälp när du/ni behöver, vi finns för er. Ni måste be oss så vi kan hjälpa, lägg det i våra händer”. ❤️🙏😇❤️

Månen igår kväll
Solens nedgång
Magiskt lugn kväll, massor av energi!

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan! Varmt välkommen att höra av dig! Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke