Ny orörd vecka!

0

Tack för att du läser min blogg det betyder väldigt mycket ❤️

Jag har haft väldigt mycket med jobb den senaste veckan. Jag älskar verkligen att finnas för människor som behöver mig, på ett eller annat sätt. Mina jobb har inneburit både Djurkomunikation och vägledning framåt. Jag har nu även börjat ge guidad meditation på tarotguiderna. Man får räkna med att det tar ca 15min. Beror lite på… Man ska bara tänka på det, så man inte känner stress under meditationen. Ett väldigt bra koncept ifall du känner dig oro el vilsen inom dig.

Att leva som man lär är egentligen inte så svårt. Men ibland måste man ta ett steg fram, för att upptäcka att det var inte rätt. Döm aldrig dig själv för det, se det som en lärdom och börja om. Vi får dessa “avstickare” från universum just för att en insikt ska ske. Så jag känner att nu rullar bollen vidare i rätt riktning i rätt hastighet.

Budskap inför v 21

Känn in hjärtats röst, du vet innerst inne vad du vill och hur du mår bäst. Ta hjälp av en promenad i naturen, för den är helande. Låt tankarna komma och gå, helt kravlöst. Då kommer känslorna till dig. På fredag är det fullmåne, passa på att sänd över till Universum. Dem tar hand om det och portionerar ut vid rätt tillfälle, för att du ska nå dit. Be änglarna om hjälp!

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan. Jag loggar in olika tider, tider utöver dem jag skrivit. Du kan skriva sms så hörs vi när jag loggar in.

Härligt med liljekonvalj i backen 🌳
Beställa strumpor på stickorna 🧦
Virkad filt i ren ull ❤️ Till salu ❤️

Älskar mitt hantverk så bra kombination med arbetet på tarotguiderna. Njut av veckan!!

Varm Kram Nettan ❤️🤗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke