Tacksamhet!

1

Jag känner en stor tacksamhet för arbetet på Tarotguiderna! Jag känner att detta är verkligen min plats i livet, just nu. Jag har ju länge känt och fått till mig från guiderna. Att jag är ämnad att hjälpa människor. Efter mitt förflutna inom vården i många år, så tänkte jag ofta på vilket sätt jag skulle hjälpa människor. Men från klarhet till klarhet så är jag nu här. Universum vet så mycket bättre än vi, skön känsla att kunna luta sig tillbaka och be om råd. Jag får svar och ha tillit till att det högsta bästa sker. Var tid har sin tid här i livet.

Du undrar säkert vad jag gör på min lediga tid. Jag har mina två islandshästar. Älskar att få vistas med djuren och samtidigt är man i naturen. Naturen är läkande och grön, alltså helande. Så skön känsla att få komma ut och lufta tankarna, känna att naturen tar hand om dem. När man har vistas i naturen, så känner man sig oftast piggare efteråt. Nu går vi mot ljusare tider och våren är snart här. Fotat mina rosor i helgen.

Precis som att vistas i naturen, så har faktiskt hantverk samma känsla. Jag stickar och virkar väldigt mycket, när mina händer tillåter. Att sticka maska efter maska och bara se arbetet växa fram. Är väldigt avslappnande, faktiskt meditativt. Jag njuter varje stund, som jag sitter med mitt handarbete. Jag delar upp mina tankar liksom, många idéer föds under denna stund.

Var rädda om er så är jag strax på återseende igen ❤️

Kram Nettan

 

Söndagens måne
Mysig hästmule ❤️
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. cheapest cialis 20mg den

    I really like what you guys tend to be up too. This sort
    of clever work and exposure! Keep up the wonderful
    works guys I’ve included you guys to my own blogroll.

Lämna en tanke