Hur gick jag vidare?

0

Hej alla fantastiska läsare ❤️ Hoppas att er helg har varit bra. Precis så som du önskar! Det är allra viktigast, att du tänker på dig själv och dem som ligger dig närmst. Själv har jag jobbat på Tarotguiderna, vilket jag gör varje vecka. Älskar mitt jobb!!! Helgen har varit precis som jag önskar ❤️?. Naturen och hästarna har gett mig kraft o energi i helgen.

I mitt förra inlägg så skrev jag om upplevelser och bekräftelse på att det finns ett liv efter döden. Jag fortsätter därifrån. Då var jag nästan 22år. Mitt sökande började ta fart på riktigt. Gick kurser i psykometri, gick på meditationer. Ville utveckla mig. Men i denna tidsperioden så var det inte alls lika vanligt och öppet. Folk pratade inte öppet om andevärlden osv. Inga program på tvn som gav uppsving. Efter en tid stänger jag, det händer jätte mycket i mitt liv. Så kan inte fokusera på mig själv. Som man brukar uttrycka sig “livet kom emellan”.

Älskar mitt hantverk

Men under denna tid visar universum mig att dem finns. Fråga oss, känn in våra budskap, dem gör sig tillkänna. Jag hör steg i huset, lampor som släcks känner av kyla inomhus. Jag är medveten, jag får bekräftelse på vilken som är hos mig. Känner in energin. Men jag stannar ändå upp i min utveckling igen. Är inte redo mer än så. Nu kommer livet emellan igen.

Änglar finns ??

Nu är jag en bit fram i mitt liv, här bestämmer jag mig för att gå en djurkomunikatör kurs. Den görs på distans, jag går in genom telepati. Får bekräftelse på vad jag känt och fått in tidigare. Stärker banden mellan mig och mina djur. Får veta bakgrund till olika beteende. Deras olika personligheter. Att vara djurkomunikatör är en av de bästa sakerna i min personliga utveckling som skett. Så tacksam ❤️????

Lotus ❤️

När jag “vaknar upp” ur min utmattning depression, så kommer nästa personliga utveckling. Nu har jag bestämt mig för att gå en kurs hos Andreas Östlund. Den var väldigt givande och verktygen vi fick, gav mig väldigt mycket hjälp. Jag bestämde mig för denna kurs, eftersom jag känt väldigt mkt aktiviteter i huset. Så som cigarett rök, kände även utomhus. Vi hörde steg inomhus och saker försvann. Så efter kursen tog jag mig an att hjälpa andarna till ljuset. Det var inte lätt, den ena gick över utan övertala. Den andra han blev arg irriterad och ville inte alls förstå. Men jag fick över honom efter lång stund med hjälp av min sons energier. Så nu är det lugnt och känns lättare i huset, med energi. Jag har gjort en del husrensningar efter denna utbildning. Men har även börjat använda min förmåga, till att vägleda andra människor. Så därför är jag nu på Tarotguiderna varje vecka ❤️?

❤️❤️❤️

Fint budskap som jag vill dela med mig av. Vill tillägga att “det är bara du själv som sätter dina hinder” ❤️???

Vill du nå mig på tarotguiderna.se så är mitt agent nummer 160#. Jag finns där varje dag och varje vecka. Klicka på schema, sen Nettan så får du mina tider.

Känn dig varmt välkommen att höra av dig ❤️

Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke