Helgens budskap 💚

0

Hej på er bästa läsare! Jag sitter och njuter av det fina fredags vädret. I Skåne har vi sol till och från idag, hörde tom vårfåglarna sjunga, när jag var ute på lunchen. Helt ärligt så påverkar vädret mig inte längre mentalt. Jag har helt och hållet slutat att lägga energi på det. Du kan ju inget göra åt det ändå. Acceptera det och gör ditt bästa av dagen istället. Jag håller koll så tillvida att jag vill veta om det ska storma el liknande. Eftersom jag har djur, så vill jag veta om något extremt ska hända.

Påskliljor på väg 🌱
Minns inte namnet, men är typ en nejlika. Förökar sig enormt 😍

Budskapet inför helgen!

Ta tillvara på energin från universum, tänk på att återhämta dig. Du är i behov av små återhämtnings stunder. Meditera gärna och känn in lugnet och flödet som kommer. Att återhämta sig kan även innebära att göra det som man tycker om. Tex fritidsintresse, ta upp något som legat på vila ett tag. Bry dig om dig själv, det är du VÄRD.

❤️❤️❤️

Jag kommer att arbeta på tarotguiderna.se i helgen. Där emellan ta tillvara på tiden och göra det som får mig att må bra.

Mitt agent nummer är 160# klicka på schema och Nettan. Så hittar du mina tider.

Kram Nettan! 🌷💚🌷

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke