Helgens budskap 💚

0

Hej pÄ er bÀsta lÀsare! Jag sitter och njuter av det fina fredags vÀdret. I SkÄne har vi sol till och frÄn idag, hörde tom vÄrfÄglarna sjunga, nÀr jag var ute pÄ lunchen. Helt Àrligt sÄ pÄverkar vÀdret mig inte lÀngre mentalt. Jag har helt och hÄllet slutat att lÀgga energi pÄ det. Du kan ju inget göra Ät det ÀndÄ. Acceptera det och gör ditt bÀsta av dagen istÀllet. Jag hÄller koll sÄ tillvida att jag vill veta om det ska storma el liknande. Eftersom jag har djur, sÄ vill jag veta om nÄgot extremt ska hÀnda.

PĂ„skliljor pĂ„ vĂ€g đŸŒ±
Minns inte namnet, men Ă€r typ en nejlika. Förökar sig enormt 😍

Budskapet inför helgen!

Ta tillvara pĂ„ energin frĂ„n universum, tĂ€nk pĂ„ att Ă„terhĂ€mta dig. Du Ă€r i behov av smĂ„ Ă„terhĂ€mtnings stunder. Meditera gĂ€rna och kĂ€nn in lugnet och flödet som kommer. Att Ă„terhĂ€mta sig kan Ă€ven innebĂ€ra att göra det som man tycker om. Tex fritidsintresse, ta upp nĂ„got som legat pĂ„ vila ett tag. Bry dig om dig sjĂ€lv, det Ă€r du VÄRD.

❀❀❀

Jag kommer att arbeta pÄ tarotguiderna.se i helgen. DÀr emellan ta tillvara pÄ tiden och göra det som fÄr mig att mÄ bra.

Mitt agent nummer Àr 160# klicka pÄ schema och Nettan. SÄ hittar du mina tider.

Kram Nettan! đŸŒ·đŸ’šđŸŒ·

Dela.

Om skribenten

Missa inte vÄra intressanta artiklar

LÀs fler artiklar pÄ huvudsidan

LĂ€mna en tanke