Budskap inför helgen!

0

Vill tacka er fina läsare för att ni tar er tiden att läsa min blogg ?

Vårens färger ???

Jag har jobbat en hel del med mitt hantverk denna veckan. Känns att jag är inne i ett Flow med rätt energi. Jag känner att det ger mig ro i själen och kan fokusera på allt positivt omkring mig i dessa tider. Jag vill inte gå in i någon negativ spiral. Och sedan låta oro och rädslor ta över. Jag njuter av varje stund med mitt hantverk och mina hästar. Att vara med hästarna är verkligen att vara här och nu. För det är ju dom ❤️ Underbar energi kick. Att vara igång aktivt med kroppen är viktigt…

Härlig känsla ?❤️?❤️??

Varje gång jag kommunicera med hästarna så får jag en underbar energi. Jag glömmer tiden och bara är med dem. Jag känner inte att det haglar och stormar samtidigt. Hehe! Man kommer ut i vilket väder som helst.

Sätter mig och känner in får budskapet till mig. “Låt ditt kreativa sinne få komma fram. Släpp fram det och ta del av dina idéer som kommer. Om det så är att snickra något, laga något, sy, sticka, virka. Eller varför inte börja måla mandala målningar. Så sätt dig ner och lyssna inåt, du kommer att få till vad du kan göra”

Virkad disktrasa i bambu/bomull ?
Dubbelstickade grytlappar ?

Det är bara fantasin som sätter gränser. Låt ditt sinne flöda fritt fram ?. Ett bra sätt att få ro i sin själ. Eller varför inte baka lite, lägga lite i frysen?

Finns på tarotguiderna varje vecka, agent 160#. Känn dig varmt välkommen att höra av dig.

Kram Nettan ???

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke