Budskap inför vecka 18 💕

0

Hej fina läsare! Tack för att ni läser min blogg, tack för fina kommentarer!

Jag har under veckan som varit ägnat mycket tid åt att plantera och sätta frö, lök och potatis. Känslan av att få rota sig i moder jord är underbar. Känner lugnet inom mig och beslut kommer till mig. Men också bara få vara i nuet. Sen att få se det gro och ta fart. Följa växtligheten varje dag🌱. Härlig känsla!

Tagetes plantor och paprika plantor.
Omskolade tagetes plantor 🏵️

Denna veckan har jag haft en hel del djurkommuniktion arbeten. Det är så givande att få hjälpa djur och människor. Att öka förståelsen mellan ledare och djur. Djuren tänker ju inte som vi människor alltid. Deras sätt att visa sig i flocken, är deras sätt att kommunicera. Om det gäller hund katt el häst.

Budskapen ❤️

Veckan som kommer känner du ett inre lugn. Efter förra veckans fullmåne så känner du att energierna blir lugnare. Du känner mer lätthet och klarhet i dina tankar. Du känner också att besluten känns rätt som du ställs inför att ta. Så rätt tid är nu! Luta dig tillbaka och följ med….

Jag finns på tarotguiderna varje vecka, så titta gärna i mitt schema! Agent nummer 160#

Känn dig varmt välkommen att ringa mig 💚 Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke