När universum sänder ut sina budskap och visar vägen 🌳🔮

0

Tack alla fina läsare för att ni tar er tid att läsa min blogg. Jag är så tacksam och känner en enorm glädje att få dela med mig av upplevelser i vardagen med er. 🙏💚

Känslan att få leva i samklang med universum är fantastisk. Jag blir lika glad varje gång som cirkeln sluts kring något el någon. För vägen dit är varken rak el smärtfri. Känner att universum ger oss dessa vägar för att ge styrka och insikter. Tänker i detta inlägg berätta just om en cirkel som blivit sluten.

Jag köpte Ran för ca 2år sedan, då en tjej förmedlade henne. Denna tjej fick sedan ta hem Rans mamma som blev 28år. När tjejen skriver att mamman fått springa vidare på dem gröna ängarna. I denna fas hade jag efter långa o många tankar, bestämt mig för att sälja. Så jag kontaktar tjejen som blir riktigt glad över att få köpa dottern.

Här känner jag att detta var en guidning, att cirkeln är nu sluten. Alla känner tacksamhet, kärlek och glädje. 🙏🔮😇❤️

Här kände jag enorm energi 🙏

Budskap 💚

Lämna över din oro, tvivel och ångest till Universum. Dem tar hand om det 😇❤️ så du kan släppa ner axlarna och vila. Vila från oros tankar. Känn att allt är precis som det ska just nu. Allt sker av en mening. Hur det än är så är det så. Var här och nu, dra djupa andetag ner i magen och känn in. Här och nu! ❤️Tack!!

Jag finns på tarotguiderna varje vecka för vägledning 🌳 agent nummer 160# Nettan.

Varmt välkommen att höra av dig! Kram Nettan 💚

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke