Budskap!

0

Tack till alla fina som läser min blogg. Ber om ursäkt för att jag inte gjort inlägg på ett tag. Men så är det nog för oss alla, att livet kommer emellan.

Tiden som varit har inneburit lite beslut och små förändringar i mitt liv. Jag beslutade mig för sälja mina fina hästar. Beslut som mognat fram.

Sommar 🌳☀️🌳

Jag lever ju hela tiden med mig själv i ett med universum. Jag förstår att universums motiga energier, vill säga mig något som blir ännu bättre. Jag har tillit till det som universum visar mig. När jag stänger om det gamla så kommer det nya in. Att våga gå mot det som känns rätt i hjärtat, det visar sig alltid vara bästa vägen.

Så mitt nya liv nu innebär INTE några hästar, inte någon mockning el fodring. Passning osv… Känner mig fri att kunna göra som jag vill. Så nu är jag på väg till något högre och bättre. Men vad? Ja det återstår att se tiden an. Jag har tillit 🙏😇… Fortsätt att läs min blogg så ser ni! Jag känner ett enormt flöde i mina energier. Jag är jordad och följer min väg. Tack universum för vägledningen!

Budskap inför v 27!

Barnstrumpor till salu!

När jag sitter med mitt hantverk så får jag väldigt mycket till mig. Jag får ibland stoppa flödet för det blir för rörigt. Men det har sin träning, så visst att jag har blivit bättre på det. Så jag frågade om mitt generella budskap inför veckan. ” Du vet vad som är bäst för dig, du känner det tydligt i magen el bröstet. Följ vad som är rätt. Känns som det är jobb/studie relaterat budskap! Våga tro på dig själv, för du kan och klarar väldigt mycket mer än du tror!

🌿Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan. 🌿

Sänder en varm kram och ha en underbar vecka! Kram Nettan 🌳

Min arbetsplats i helgen 🙏☀️🌳

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke