Budskap v 35!

0
Retro tröja strl M

Vi är nu inne i slutet av augusti månad, sista sommarmånaden. Att reflektera över hur sommaren varit, är ett bra slut. För att sedan möta hösten och dess månader. Hösten som är så vacker i all sin vackra färg. Växtligheten börjar göra sig redo för sin vinter vila. Vi kan hitta svamp i skogen och plocka våra äpplen och päron. Tänk vad mycket det finns att vara tacksam över. Själv älskar jag hösten mer än sommaren. Dess höga luft och mörkret börjar falla. Vi kliver in och tänder ljus o myser ner oss. Jag sätter mig mer än gärna med min stickning el virkning.

Virkar grytlappar o disktrasor i retro färger 🤎🧡🤎💛

Denna veckans budskap kommer med enorm energi. Det är nystart och nytänk, du har lämnat det gamla bakom dig. Känner att det är väldigt mycket positivt som händer i veckan. En förändring kan även vara negativ el kännas negativ. Men det jag får till mig är positiv känsla. Det är ett nytt jobb en utbildning el ett energi skifte. Du får energi av allt det nya omkring dig. Tänk positivt och ha tillit, det blir bra! Med energi skiftet menar jag tex byter gym blir upprymd mer taggad, du får en ny positiv arbetskollega osv. Njut och sug åt dig av energin!

Jag kommer att vara mer på tarotguiderna igen, efter en sommar med mindre jobb där. Jag kommer att finnas varje dag varje vecka. Så håll utkik i mitt schema. Nettan heter jag och har agent nummer 160#. Jag är Djurkomunikatör, vägleder genom mina budskap och tarotkort i livets frågor.

Nu kickar vi igång en UNDERBAR vecka!!

Varm kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke