Budskap onsdag 16/9 & torsdag 17/9

0

Vilken härlig energi som rör sig dessa vackra och sköna höstdagar 🌳🍁🍂. Vi är inne i mitten av september och så skön luft med sol. Underbar årstid nu! Vill tacka för fina ord och tacka för att du läser min blogg. Jag har kanaliserat mina budskap som jag skriver om här.

Naturen förbereder sig inför vinterns vila. Vi ska göra likadant, säger min guid. Naturen och djuren vet hur vi ska förhålla oss. Ta hösten som en andhämtning, se det som naturlig vila efter skörden. Njut av mörkare kvällar, mys och känn in lugnet. Det Är okej att bara vara, utan att göra något. Guiden poängterar ÄR!!! Så lyssna inåt ❤️

Under torsdagen så får ni en känsla av att lägga allt planerat åt sidan. Du känner för att prioritera dig själv, vilket faktiskt är rätt. Känn efter vad du vill göra, njut av ditt beslut. Det är rätt! Våga lita på vad du känner!

Eken är stabil och rotad

Våga vara en ek 🌳 den står stadigt år efter år. Även om vindarna blåser, stormen går fram. Den står stabilt kvar! Krama den och tacka för allt fint den ger. Låt den ta hand om din oro, ilska och frustration.

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan

Varmt välkommen att höra av dig ❤️🍂🍁🌳

Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke