Budskap måndag 28/9 & tisdag 29/9

0

Hej alla fina läsare! Tack för att ni läser min blogg och budskap. Helgen avslutades med att vakna med halsont och matt i kroppen. Så jag blev lite frustrerad först, för ville logga in på tarotguiderna, men orkade inte. Sen ville jag sticka på mina beställningar, men orkade inte. Men jag tackar universum att dem sände ut detta nu. För innan hade det varit olägligt. Jag vet att dem vill mig väl och jag har lovat att dra lite i handbromsen nu. Jag andas in höstens underbara luft, och njuter av den. Hösten är en väldigt vacker årstid. Och vet ni vad? Det är bara knappt 3månader kvar sen vänder det o blir ljusare igen. Så njut av hösten, ta livet med ro.

Måndag!

Får till mig att idag kommer ni få ett meddelande som känns väldigt speciellt. Kan vara både positivt och negativt. Men tänk på att hantera det rätt!! Be uppåt om högsta bästa ❤️ ta det lugnt.

Tisdag!

Idag ska du jobba mer med din tillit. Att ha tillit till vad du känner inom dig, ha tillit till Universum. Änglarna är med! Be ärkeängeln Mikael om hjälp, han rensar bort din oro och tvivel. Njut av kvällen!

Mikael

Jag tackar och ber uppåt för kommande vecka ❤️

Vill du beställa stickade alster av mig, så titta inom på min fb Nettans Mediala Hantverk.

Tumvantar på stickorna

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Var rädd om dig och tänk på att denna dag inte kommer tillbaka!

Kram Nettan ❤️

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke