Måndag 12/10 & Tisdag 12/10 Budskap!

0

Hej fina läsare! Nu har jag haft en helg helt i min smak. Jag älskar att få hjälpa och vägleda i livets frågor. Jag har arbetat på tarotguiderna, men även hämtat upp min energi i helgen. Det tar längre tid att återhämta sig, än vad man kan tänka sig efter ett kraftigt virus. Nu känner jag att energin har tagit en Ny version.

Under söndagen satte jag mig på en stubbe, mitt i naturen. Kände när jag kom till platsen, att här har jag ro ?. Sätter mig ner och drar några djupa andetag. Känner att mina axlar trillar ner, jag känner mig här och nu. Efter en stund när jag suttit här, så kommer en ekorre. Den klättrade och ville verkligen att jag skulle se den, upptäcka den. Dessvärre tänkte jag inte alls på att ta ett foto. Jag frågade ekorren, “vad vill du mig?, har du något särskilt att förmedla?”

Lånad bild

Så jag googlade på solögas betydelse, “jag vill att du släpper taget om det gamla och omfamnar det nya, som kommer till dig.”

Måndagens budskap!

Våga upptäcka nytt, våga tro på dig själv och låt drömmen få bli verklighet ❤️. Det kan ta några dagar, några månader eller år att låta drömmen slå in. Ha tålamod och aktivera energin, det gör du genom att drömma och tänka fritt. Sätt dig och skriv ner din dröm, känn in känslan av att leva din dröm. Ha tillit ?❤️

Tisdagens budskap!

Idag kan en känsla av likgiltighet komma till dig. Du får en känsla av att inget händer i ditt liv. Men det händer saker, ibland måste man tillåta sig att det står lite still. Innan det tar ny fart med ännu mer energi ?Passa på att unna dig något gott att äta, tänd ljus och reflektera. Så släpper du taget o transformera det som har varit. Vi möter olika människor för att vi ska få olika insikter. Går olika vägar för att få tillräckligt med visdom. Njut här och nu ❤️?

Budskap från universum

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Med en önskan om en fin start på veckan! Kram Nettan ❤️

Ängeln på min vägg
Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke