Budskap onsdag 28/10 & torsdag 29/10

0

Under dagens meditation och min stickning, så frågade jag om budskap inför onsdag och torsdag. Budskapen kom väldigt starkt till mig. Men innan jag skriver mina budskap så måste jag berätta om en händelse.

Tumvantar till hundpromenad el ridningen eller varför inte när du sitter vid datorn och fryser❄️

Jag sitter och stickar på torgvantar som blivit väldigt populära. Så jag är bortom all tid i mina tankar. Jag hör någon som pickar på ett fönster. Då är det lilla blåmesen. Så fin och så väldigt söt. Jag bekräftar dens närvaro och får stort tack till mig. Den ville bla förmedla att dem är tacksamma för maten vi ger dem. Sen kände jag inom mig att det var någon större mening med att den kom o knackade. Den satt liksom kvar en liten stund innan den flög. Så jag slog upp i solöga och läste ” Låt dig inspireras av ögonblicket och fånga tillfället i flykten. 
Lev och agera helt i nuet. Din gåva är att vara spontan”. Vilket fint budskap, jag ska absolut tänka på det ❤️?

Lånad bild från Wikipedia

Onsdag!

Fånga dagen och gör den till Din egen! Om du inte kan fånga hela dagen pga arbete. Så fånga den tiden som är din lediga tid. Gör det som du verkligen vill och känner att du mår bra av. Du får energi av det. Bara du själv som vet!

Torsdag

Att starta det projektet du har tänkt under en längre tid. Det ligger i rätt energi just nu. Om det är litet el stort spelar ingen roll. Men ett projekt som för dig framåt till ny nivå. Våga o vinn!!

Reflex pannband till salu! Alldeles utmärkt för morgon o kvälls promenader i mörkret ?
Här är vitt pannband ?✨

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Var den du är och stå för den personen! Du är speciell som du är ❤️ Varm kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke