1 ÅR PÅ TAROTGUIDERNA ❤️och budskap!

0

Här sitter jag på självaste 1års dagen på Tarotguiderna och ler i all tacksamhet. Att känna tacksamhet in i bröstet och hela kroppen, är en magisk känsla. Den är svår att beskriva, men känns liksom en avslappnad glädje inifrån och ut.
Jag har under hela mitt liv varit medial, vilket alla är. Men jag har fått påminnelse med jämna mellanrum av andarna. Har skrivit om detta tidigare. Fick till mig för några år sedan att jag var ämnad att hjälpa andra människor. Har arbetat 16år i vården, där jag också hjälpte människor.


Men nu är jag på rätt plats vid rätt tillfälle för er som behöver.
När jag kanaliserar mina budskap, så får jag till mig med ett enormt flöde.

Var i dagen, var här och nu. Tänk på vad du känner, tänk på vad du gör och tänk på vad du säger.
Att vara närvarande kan vara väldigt utmanande.
Våga tillåt dig att vara i nuet, du kan planera och arbeta osv. Samtidigt som du är i nuet.
Ta dig en stund att landa in i dig tex på toaletten på arbetet. På lunchen kan du gå ut en sväng. Dra några djupa andetag!!
Du lyckas 🙌🌟
Jag är i nuet när jag arbetar med hantverket 🙏🙌

När jag arbetar med mitt hantverk så har jag väldigt lätt för att hamna i meditativt tillstånd. Lättare meditativt, jag känner att mina båda yrken går hand i hand. En skön känsla.. Men jag ska nog tänka på att mitt yrke är en levnadsstil. Precis som bönderna är, dem lever och arbetar med sin hobby.

Jag fick till mig av universum för någon dag sedan.

Ditt yrke är en levnadsstil 😇❤️

Jag tackade så mycket och tog till mig. Nu känner jag inte det som ett jobb längre. Det är min levnadsstil, jag kan liksom aldrig koppla ifrån. Universum är med mig alltid, dem tar ingen semester el ledighet.

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan 🙏❤️

Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke