Budskap ❤️🧚‍♀️🙏😇

0

Så underbar känsla inom mig och känner en enormt stor tacksamhet. Inifrån själen och ut i armar och ben, blir alldeles varm.
Sitter och mediterar, får till mig budskapen framåt. Dem kommer tydligt och klart till mig.
Förändring är i stark energi. Känn in vad du vill förändra el bibehålla. Tydligt och bestämt skriver du ner till änglarna, vad du vill framåt. Förändring ligger i arbete och utveckling. Vad vill du utveckla? Vill du arbeta med något annat? Vill du utveckla dig inom arbetet?
Sätt dig med tända ljus och lyssna på lugn musik. Ha denna stunden som din, du är värd en skön avslappnande stund.
Njut av stunden!

Lånad bild 🙏

Nu har verkligen vintern kommit till Sverige och så även Skåne. Vädrets makter har sitt liv, så tur att vi inte bestämmer över det. Jag jobbar som ni vet med mitt hantverk, jag har fått beställningar vilket jag är oerhört tacksam för. Jag är tacksam för mitt arbete på tarotguiderna, känns så rätt. Att vara på rätt ställe är en skön känsla. Vilar i tacksamhet och glädje ❤️🙏

Raggsockor med något längre skaft 😍
Rogivande ❄️🙏🌟😇🧚‍♀️🌙
Tintin älskar snön 🌨️❄️🤍

Var i din energi och var rädd om den ❤️🌟❤️

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Kram Nettan

Tänker på våren 🌷💚💐 grytlappar till salu 💜. Nettans Mediala Hantverk FB och Instagram 🙏💜

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke