Budskap måndag 18/1 & Tisdag 19/1

1

Ny härlig och orörd vecka! Tänk att denna veckan kommer inte tillbaka mer. Gör det bästa av veckan. Jag ska verkligen göra mitt bästa, för att få den bästa veckan. Jag vet att alla måsten måste göras och jobb måste skötas osv. Men att göra det bästa av dagen på din arbetsplats. Att tänka på ett annat sätt. Tänk om det som är jobbigt psykiskt el fysiskt, tänk att du möter uppgifter el människor för att utvecklas. Då får du ett annat perspektiv. Likaså arbetsuppgifter!

Mitt arbetsrum 😇🙏
Tacksam över eget rum 🙏

Denna veckan ska jag skriva på min självbiografi 🙏❤️ har aldrig skrivit bok förut. Men någon gång måste vara den första boken 😇❤️. Jag vill skriva om hur det är att leva som medial men inte förstå det förrän i vuxen ålder. Lovar att det inte är lätt, men det är min utmaning. Så vad är utmaning för dig?

Tagen för 2v sedan

Våga utmana dig själv och stärk din självkänsla och ditt självförtroende ❤️

Ni ska få en bättre bild till nästa inlägg

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️🙏

Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Birgitta den

    Att känna att jag är glad varje ny morgon, att få glädjas åt det lilla som ger frihet här hos mig, något som jag länge bara drömt om, känns som livet är mer rättvist numer, kanske för att jag kämpat för det, ha det gott, love från mig & kissarna🌲💞😻🦋😻🙏🌲

Lämna en tanke