Att våga möta sig själv ❤️🙏

0

Att våga möta sig själv är inte alltid så lätt. Det kan vara jobbigt och svårt att komma in i sin egen kärna. Att erkänna svagheter, att erkänna sitt eventuella mående osv. När man möter sig själv och får insikter på djupet av hjärtat, så kan man gå lättare framåt och känna frid i hjärtat. När man har arbetat klart med sig själv så känner du flödet i energin. Det känns som du öppnar upp nya dörrar och kan känna frid och harmoni. Att arbeta med sig själv tar tid och ska ta den tid som krävs. Det kommer och går. Men du känner när det lämnat kroppen och transformerats.
Jag mediterar in det jag vill släppa och transformera, att få in känslan för att sedan släppa…

Jag har börjat sticka ett par halvvantar, som är väldigt populära här i Skåne. Vi har ingen riktig vinter… Önskar verkligen att vi fick mer snö, den har nästan smält bort. Blir så ljust och tyst i naturen med snö.

Matchande halvvantar och raggsockar går att beställa ❤️ Nettans Mediala Hantverk FB och Instagram 🌷🌟💚

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️🧘‍♀️🔮

Släpp taget och känn inåt, våga möta svaret ❤️

Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke