Budskap inför helgen ❤️🙏

0
Morgonsol

Dessa underbara men samtidigt jobbiga energier som vi hade med fullmånen i torsdags. Enorma krafter som jag använde mig att släppa taget om saker och människor som inte gynnar mig längre.
Jag har alltid känt av fullmånen och fått så mycket energi av. Att använda kraften framåt i nytänk o förändring.

Jag ber om budskap framåt helgen och får då till mig, som rinnande vatten.

Var stark i din egen kraft, tänk att du ska behålla din energi. Tänk på vad som tar din energi, där ska du sätta stopp. Sätt upp en vägg el spegel, så det studsar tillbaka. Stå kvar i din energi och kraft!! Tänk på att du behöver fylla på, tanka energi. Du gör det som känns bäst för dig, meditera, yoga el promenader.

Vi har fått lite snö och kyla i Skåne igen, så ljust och fint. Tintin älskar att busa runt i snön. Vi har duschat och schamponerat, vi tränar på allt i liten skala. Mycket man ska lära sig när man är liten. Men Tintin är lättlärd och vill faktiskt lära sig. Han frågar ofta och sen testar han lite gränser. Men det hör ju till 😊❤️
Jag arbetar på med mitt hantverk parallellt med Tarotguiderna. Just nu har jag ett långtids projekt på gång, det tar jag till mellan mina beställningar… Min son ville ha grytlappar, så nu gör jag grytlappar till honom. Han vill ha enkelt och svarta så blir inga mönster. Men skoj när barnen uppskattar det man gör ❤️💁‍♀️

Att göra större projekt är som att måla en tavla. Det tar lång tid och olika färger sätts ihop. Denna filten kommer ut till försäljning. Titta gärna in på min FB Nettans Mediala Hantverk och Instagram 🧡🤎💚🤍
Tintin busar med dotterns hund ❤️
Det är kul att busa själv också ibland 😂❤️

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️🙏

Var rädd om dig och se något positivt varje dag ❤️Kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke