Budskap inför helgen ❤️🙏

0

Ljuset ger enorm energi dessa tider vi befinner oss i. Att vara ute och ta tillvara på det lilla, dagarna har blivit ljusare och längre. Februari är en fantastisk månad som många inte gillar. Ljuset visar sig allt mer om kvällarna, månaden är kort. Så jag gillar faktiskt februari, och jag gillar varje månad på sitt sätt. Jag väljer att gilla varje månad 😊 Lättar upp energin och det flödar bättre 🌈

Stå i din kraft och energi. Tänk på att du har fri vilja att tänka som du vill, så vilka tankar ger dig lätthet?

Jag kanaliserar budskapet inför helgen ❤️.

Du är stark du är din egen energi, stå kvar. Tro på dig själv och du kommer nå ditt mål. Fokusera på ditt mål!

Det ska bli en filt i 60-70tals färger! Så jag håller på att lägga mitt puzzel. Eller måla delarna till “tavla. Känns som att måla, jag befinner mig i medativt tillstånd. Upprepningar är meditativt 🤎🧡🤍🙏
Te under filten efter en vindbitande promenad med Tintin ❤️

Var ute på en skön promenad med valpen idag. Naturen är magiskt vacker. Den är lugn tyst och i vila. Så jag fortsätter med min vila, men aktiv vila. Så vaknar jag när naturen vaknar! Att leva med skogen som granne, är så tacksamt 🙏🤎🌿❄️🤍

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan ❤️

Varmt välkommen att höra av dig till mig, i livets alla frågor! Kram Nettan 🤍

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke