Budskap 🦋

0

Hej alla fina läsare! Jag vill TACKA alla för att ni läser och uppskattar det jag skriver.. TACK!

Min vecka inklusive påskhelgen har varit väldigt händelserik. Förutom mitt fantastiska jobb på tarotguiderna, så vi haft påskmiddag hos vår dotter. Jag har bakat bullar, rullstårtor och nu idag frallor. Jag känner att kreativt arbete ger mig massor med energi. Vi har satt upp pallkragar och vi har kärrat gödsel, känns bra att ha egen gödsel på gården. Så nu förgror jag potatisen och paprikan. Om någon vecka planterar jag ut allt. Älskar att få ha händerna i moder jord, känner att jag rotar mig ordentligt. Så härlig känsla! Moder jord vill att vi tar väl hand om vår natur och värnar om växtligheten. Desto mer energi får vi tillbaka.

Ska fyllas med matjord ovanpå gödseln 🌿👩‍🌾
Nejlikor som sprider sig 🌸
Nu har jag i frysen 🙌👍

Man kan göra mycket roliga och givande saker, trots rådande situation. Man får vara kreativ och känna in vad som ger dig energi 🌟🦋🌿👩‍🌾.

🌿 BUDSKAP 🌿

Du ska tänka din energi som ett kretslopp. Du får energi från saker som du mår bra av att göra. Det kan vara precis vad som helst. Tex odla, baka, rita, måla, skriva, sjunga och dansa osv osv. När du fått din energi så träffar du säkert någon som behöver din energi. Kan vara en vän, arbetskamrat el djur. Energin snurrar runt och det är balansen som är viktig!!! Ger du mer än du får, känner du dig trött och hängig. Var noga med att hämta massor av energi i dessa tider 🙏❤️🌟🙏😇

Med en önskan om en fin vecka🙏🌿❤️🌟🙏Kram Nettan

Finns på tarotguiderna varje dag mitt agent nummer är 160#!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke