Var öppen för universums guidning 💚

0

Tack snälla för att du läser min blogg ❤️ så glad för att dela med mig av min vardag 🌳. När man lever i samklang med universum och naturen, då känner jag ett lugn. Känner mig mer i harmoni. Den känslan tror jag att många av oss känner igen, fast man kan inte sätta fingret på vad det egentligen är. Du kan någonstans känna att du har flyt, det rullar på eller bara balans och harmoni.

För mig är det väldigt viktigt att leva i samklang. Jag lever med min andlighet alltid. Känner och ser samt upplever guidningar från universum. Ser tex allt från djurens budskap till andra tecken el bilder osv. Jag tycker budskapen som universum sänder ut genom djuren är fantastiskt. Så som när en nyckelpiga landar på din hand, du ser en älg i trädgården osv. Där djuret dyker upp lite ovanligt liksom. Ja du förstår säkert hur jag menar….. Kan verkligen rekommendera dig att börja känna o se olika tecken. Slå upp i solöga om djurens budskap. Be änglarna att ge dig tecken, var uppmärksam framöver på tecken.

Jag får budskap från mina guider till er läsare. Tänk på att detta INTE är individuellt. Dessa energier är i omlopp just nu. Utveckling! Tänk på att utveckla dig och känn att du utvecklar dig. Känslan ger dig energi, självkänsla och självförtroende. Du är värd denna känsla. Tänk på att utvecklingen behöver inte alltid vara stort, som utbildning nytt jobb el liknande. Utveckling kan vara att du vill förbättra din kondition osv.

Beställda raggsockar

Jag vill utveckla mig i min stickning 🙌🦋 kreativt flöde älskar jag.

Var rädd om dig och på återseende ❤️

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan. Känn dig varmt välkommen att ringa mig!

Kram Nettan 💚🙏

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke