Andevärlden ger sig till känna ❤️🙏

2

Hej fina läsare! Vill tacka er för att ni tar er tiden att läsa min blogg. Jag ska i detta blogginlägg berätta vad som hände mig en dag förra veckan. Det är ju så att jag ser, känner och hör andevärlden. Ibland när jag ska sova el behöver vara själv, så måste jag stänga av. Jag måste släcka min lampa som lyser. Låter säkert konstigt för många, men så är mitt liv. Det har tagit mig många långa år, att lära mig hantera. NU äntligen kan jag!!

Jag sitter och arbetar på mitt hantverk, just nu virkar jag. Jag är samtidigt inloggad på tarotguiderna. Så jag är öppen kanal upp till andevärlden. När jag vid ett tillfälle hör något från köket. Så tittar jag upp och ser ryggen på en kvinna. Oj tänker jag, kvinna? Så jag sitter och jobbar, tänker vidare. Ett tu tre knackar det HÖGT i väggen. Haha så jag skrattar till själv, ber om ursäkt för att jag inte tog kontakt innan. Kände att jag jobbade, och hade inte riktigt möjlighet. Nåväl, jag sätter mig och tar kontakt och frågar vem det är. Får snabbt svar och ser vem det är ❤️🙏. Denna kvinna och jag kom varandra väldigt nära innan hon gick över. Hon var bara tvungen att lämna över svar till mig som jag ställt tidigare.

Denna känsla av värme trygghet och kärlek. Hon är en så fin kvinna så in i hjärtat man kan komma! Jag tackade dig då och jag tackar dig igen, för allt stöd du ger mig vad gäller mitt arbete på tarotguiderna! Tack!!!

Ja det är såhär det kan vara att leva som medial. Jag är tacksam för att jag tog steget och började arbeta med just detta. Tacksam för att jag är på Tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan.

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp när du hamnat i ett vägskäl eller vad som. Jag finns!!

Klicka in på tarotguiderna och Nettan sen schema. Du hittar mig säkert ❤️

Varm kram Nettan agent 160# på Tarotguiderna!!!

Blivande disktrasa el grytlapp, inte bestämt mig ännu 😁

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Ylva Persson den

  Hej
  Jag har varit intresserad av spådom i många år, varit många gånger och blivit spådd men självklart så finns det alla varianter där också. En gång träffade jag en kvinna som berättade sanna saker till mig som hade hänt mig….. sen dess (73) så är jag intresserad.
  Det du skriver är mycket intressant, lite roligt också, men jag blir ännu mera intresserad när jag läser om dina andar och vad dom kan hitta på… ❤️
  Tack för allt du skriver!

  • nettansoppnasinne den

   Tack för att du läser ❤️

Lämna en tanke