Måndagen 14/9 och tisdagens 15/9 budskap ❤️

0

Hej alla fina läsare! Nu börjar min stora förändring. Detta är väldigt skoj och utmanande för mig. Jag kommer att kanalisera mina budskap, känna in känsla och budskap från mina guider och även änglarna.

Måndag 14/9

Idag kommer du att känna en väldigt stark dragning till vatten. Att vistas nära vatten sitta vid en sjö el havet och känna dessa energier. Dem hjälper dig att rensa inom dig. Samtidigt får du väldigt mycket energi tillbaka. Du får en energiboost ❤️. Njut av dagen!!

Tisdag 15/9

Eftertanke och reflektioner får jag in till tisdagen. Att tänka och känna in framtiden, att släppa det som du inte behöver bära med dig. Släpp tagen och överlåta till änglarna. Be om deras hjälp!

Jag finns på tarotguiderna varje vecka agent nummer 160# Nettan

Jag vägleder genom mina budskap och tarotkort i livets alla frågor. Så tveka inte att höra av dig. Varm kram Nettan

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke