Fredagens budskap inför helgen 🦋

0

Hej alla fina läsare, vill berätta att jag inte gått under jorden. Utan jag haft väldigt mycket jobb i sommar. Men alltid med universum, mina guider finns med. Likaså änglarna som ibland kommer med bekräftelse till mig. Det är jag tacksam för 🙏❤️ jag har alltid känslan av att vara ett med moder jord, universum. Tänk att få känna o kunna leva i denna energi. Magiskt!! Jag har en speciell upplevelse som jag vill berätta om.

Jag har förmånen att få en känsla el förnimmelse el tecken när något är i antågande. Just denna gång så kände jag inom mig “gör det inte, tänk om”.

Jag tänkte okej jag struntar i det, och satte mig och njöt av lugnet vid sjöns vattenkant. Så ett tu tre så kommer en snok simmande i precis i vattenkanten. Så vacker den var och samtidigt modig känner jag. Så änglarna varnade mig för att inte ta av skorna o vada i vattnet. Enligt solöga “Snoken vill säga att du ska acceptera din egen sanning, för du bär på sanningen själv. Snoken säger också att acceptera dig själv, så som du är. Ifrågasätt dig inte i det du redan vet och kan”. Jag tackade så snällt för budskapet 🙏🐍

Budskapet inför helgen kommer från mina guider ❤️

Släpp kontrollen, du kan inte ha kontroll på allt. Det tar alldeles för mycket energi från dig. Du ska våga drömma dig iväg, dröm går i uppfyllelse. Det sker inte över en natt, universum tar över dina drömmar och hjälper dig vidare med dem 🙏😇 så tacka och ta emot. Känn vilken enorm lättnad det är att lämna över till Universum. Våga göra det, känn tillit.

Med detta budskap och denna upplevelse, vill jag tacka för att du läser min blogg. Jag vill tacka för samtalen jag får genom tarotguiderna. Mitt agent nummer är 160# ❤️ Nettan

Jag hjälper dig genom livets alla frågor. Djurkomunikatör och vägleder genom mina budskap och tarotkort. Jag kan guida dig genom en skön meditation ca 15min 🙏😇❤️

Varm kram Nettan agent 160#

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke